De gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

De AquaMax Eco Twin 20000 van Oase is een heel bijzondere vijverpomp. Want hier werkt niet één motor, maar twee. En dit beide motoren kunnen zelfs afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Het geheel werkt via een Afstandsbediening. De ontvanger voor de afstandsbediening is aangesloten op de voedingskabel. Met de afstandsbediening wordt de Pompvermogen nu traploos instelbaar naar behoefte worden. Het percentage pompvermogen wordt weergegeven als een percentage op de zender. Door het pompvermogen te downreguleren, wordt het toerental van de motoren verminderd.


Dit zal niet alleen de Debiet van water verminderd, ook de Stroomverbruik verlaagd door het pompvermogen te downreguleren. Wanneer een van de twee motoren is uitgeschakeld, is een intelligent vouwmechanisme de waterstroom.

Als beide motoren van de AquaMax Eco Twin 20000 op maximaal vermogen draaien, dan kan de pomp tot 20.000 liter water per uur vervoer. Het stroomverbruik van de pomp is bij maximale belasting 198 watt. In vergelijking met andere vijverpompen is het verbruik vrij hoog. Dit is een andere reden waarom het de moeite waard kan zijn om het vermogen van de motoren te verminderen als het niet volledig nodig is. Bij minimale belasting is het stroomverbruik 20 watt.


De pomp kan water uit een Maximale diepte van 4,5 meter naar het vijverfilter. Het is ontworpen om gemakkelijk vuildeeltjes met een grootte tot 11 mm te transporteren. Moet toch blokkeren omdat het verstopt is, dan is de ingebouwde Bescherming tegen oververhitting en overbelasting om de pomp automatisch uit te schakelen. Zelfs als de pomp droog loopt, schakelt deze automatisch uit. De pomp is ook goed beschermd tegen de kou. Net als veel andere pompen van Oase, de Eco Twin 20000 overwinteren in de vijver. Het is ontworpen om: Temperaturen tot -20 gradenD kan zonder problemen worden overleefd. De pompen van veel andere fabrikanten moeten aan het begin van de vorstperiode uit de vijver worden verwijderd.

De behuizing van de pomp bestaat uit lichtgewicht en robuust kunststof. Om het deksel van de behuizing te openen, hoeven slechts vier snelsluitingen te worden geopend. De bodem van de pomp is plat zodat deze veilig en recht geplaatst kan worden. De zuigopeningen van de pomp lopen vrijwel rondom. Daarom kan het water vanuit vrijwel elke richting worden aangezogen.


De oasis AquaMax Eco Twin 20000 biedt verschillende waterinnamefuncties. Zo is een Vijverbodemfiltratie en Satellietfilters mogelijk, of vijverbodemfiltratie en Skimmer, of pure vijverbodemfiltratie. De pomp kan niet droog worden opgezet worden.

Conclusie: Intelligente vuilwaterpomp

De AquaMax Eco Twin 20000 van Oase heeft het echt allemaal. Omdat de twee motoren, die afzonderlijk van elkaar kunnen worden in- en uitgeschakeld en continu kunnen worden gesmoord in hun prestaties, echt intelligente vijverreiniging mogelijk maken. Het gewenste debiet kan gemakkelijk worden geregeld via een afstandsbediening. Dit betekent dat de eigenaren ook de hoeveelheid energieverbruik in eigen hand hebben. Geïntegreerde veiligheidsinstellingen zoals oververhittingsbeveiliging en de mogelijkheid om de pomp zelfs in ijzige omstandigheden te bedienen, laten zien dat alles Ontworpen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid is.

Beeldscherm

» Koop hier bij Amazon


Vergelijkbare berichten