Gereedschap van A tot Z

Op mijn website Werkzeug-ABC.de schrijf ik gidsen over huis en tuin voor de ambitieuze doe-het-zelver en hobbyschroevendraaier. Een centrale rol wordt gespeeld door gedetailleerde testrapporten en informatieve artikelen over gereedschappen en afzonderlijke geselecteerde modellen. In het volgende vindt u mijn grote ABC van gereedschappen. Dit is een overzicht van al mijn gereedschapsgidsen.

Het ABC van de gereedschappen

Mijn ABC van Gereedschap is een overzicht van elk denkbaar gereedschap. Van A voor accuschroevendraaier tot M voor magneetboormachine tot Z voor blikmes, alles is inbegrepen.

Hulpmiddelen in de praktijktest

Voor mijn site Werkzeug-ABC.de heb ik al enkele hulpmiddelen in detail gepresenteerd en in de praktijk getest. Hieronder vindt u deze tests en testrapporten:

Draadloze schroevendraaier test

Draadloze schroevendraaier testDe accuschroevendraaier behoort tot de basisuitrusting van elke werkplaats. Het maakt het gemakkelijker om schroeven aan en los te draaien en met sommige modellen kunt u zelfs in hout of steen boren. Voor mijn accuschroevendraaiertest heb ik 7 modellen besteld en in detail voorgesteld. Alles is vertegenwoordigd, van mini-accuschroevendraaiers tot accuboorschroevendraaiers en accuschroevendraaiers met slag.

Ik heb de volgende draadloze schroevendraaiers gepresenteerd als onderdeel van mijn test:

Vergelijkbare berichten