Omdat ons dagelijks leven soms druk is, is het belangrijk om van tijd tot tijd te ontspannen. In die zin hebben wij allemaal onze eigen middelen van ontspanning zoals sport of ontspanning. In ieder geval kunnen al deze activiteiten in één activiteit worden gecombineerd. Met trampolines bijvoorbeeld kunnen we plezier maken en tegelijk trainen. Sommige mensen denken dat het slechts om eenvoudige apparatuur gaat, maar in werkelijkheid kan het moeilijk zijn de juiste te kiezen. In elk geval kiest u best een product van een merk dat staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Is jump4fun aanbevolen?

Nou JA. Het is waar dat het merk jump4fun niet erg bekend is op het web, vooral in sociale netwerken, maar het geeft kwaliteitsproducten die meer dan één persoon tevreden zullen stellen. Tevredenheid is gegarandeerd, want de aangeboden apparatuur is van hoge kwaliteit, veilig en duurzaam. Ondanks het feit dat ze tegen iets hogere prijzen worden verkocht, heeft jump4fun trampolines alle troeven in handen om ons naar behoren te vermaken.

De “voors” en “tegens” van jump4fun

  • Gemakkelijk te installeren
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Stevig
  • Veelzijdig
  • Hoge prijs
  • Onbevredigende on-linedienst

Ik ben verkoopmanager in een winkel voor sportuitrusting en adviseer de klanten elke dag bij het kiezen van de beste producten die in onze zaak verkrijgbaar zijn. Dus telkens als er een nieuw product is, testen ik en het marketingteam het om de mogelijkheden te beoordelen. Dan zorgen we ervoor dat de kopers blij zijn met elke aankoop die ze doen.

In onze winkel is er een grote verscheidenheid aan toestellen om ons te vermaken en tegelijkertijd lichamelijk te oefenen. Dit is bijvoorbeeld het geval met de trampolines. Inderdaad, deze dingen zijn gemaakt om plezier te hebben, maar ook om te trainen. Op de markt zien we ook verschillende merken trampolines, maar niets is beter dan het gebruik van betrouwbare, kwalitatieve en goedkope producten zoals die van jump4fun. Persoonlijk ben ik tevreden over de prestaties van deze fabrikant. Voor meer informatie kunt u het beste het artikel tot het einde lezen.

Eenvoudige installatie

Aanvankelijk wordt de trampoline in verschillende stukken geleverd. Daarom moet hij voor gebruik in elkaar worden gezet. Het merk jump4fun zal ons waarschijnlijk geen problemen geven. De apparatuur kan namelijk op een zeer eenvoudige manier worden geïnstalleerd. In het algemeen, het duurt niet meer dan 5 minuten voor dit. Zij zullen worden geleverd met meertalige instructies, ook in het Frans. Volg gewoon de geschreven instructies en gebruik het daarna. In sommige gevallen zijn er ook veel installatiehandleidingen beschikbaar op het internet om ons te helpen.

Opbergen is ook geen probleem, want de meeste trampolinemodellen van jump4fun zijn opvouwbaar, zoals de M36TRAMPJ4F-DB001. Ditzelfde product is ook licht in gewicht, want het weegt slechts 8,20 kg. In het kort, je krijgt materialen die gemakkelijk te vervoeren zijn.

Verkrijgbaar in verschillende maten

De mensen van jump4fun hebben deze verschillende soorten trampolines ontworpen voor lichamelijke en spieroefeningen. Ook, we hebben een breed scala van producten om te trainen of plezier te hebben ruimschoots. De uitrusting wordt daarom verkocht in verschillende maten en met verschillende veiligheidsaccessoires. Er zijn modellen van 92 cm zoals de M36TRAMPJ4F-DB001, andere met een gemiddelde grootte van 112 cm, zoals de M48TRAMPJ4F004 en grotere modellen van 366 cm met meer bescherming zoals de TRAMPJ4FL003. Het merk jump4fun blijft indruk op ons maken.

Stevig

Nadat ik de verschillende maten van trampolines heb besproken, zal ik het nu hebben over de kwaliteit en de prestaties van deze materialen. Onder alle omstandigheden zal men goed tevreden zijn. In feite is de apparatuur zo compact zodra ze geïnstalleerd en aangesloten is. Trouwens, alle jump4fun-producten hebben een goed beschermingssysteem.

De basis van de trampolines is gemaakt van staal van hoge kwaliteit. De in de trampolines gebruikte materialen zijn dan ook gemaakt om alle tests te doorstaan en een lange tijd mee te gaan. Inderdaad, de metalen zijn behandeld tegen roest en de frames zijn dus stevig om een belasting van meer dan 90 kg te dragen. Bovendien zal er een vangnet zijn.

De materialen hebben ook een anti-UV behandeling ondergaan om bestand te zijn tegen de zon en zelfs tegen de regen. Dit is het geval bij het model TRAMPJ4FL003. Er is geen gevaar voor verkleuring en dit materiaal is zelfs bestand tegen een maximale belasting van 150 kg. Over de afwerking van de mat gesproken, alles is verstevigd want elke veer heeft meer dan 8 dubbele naden.

De kwaliteit van de jump4fun trampolines wordt aangetoond door de 1 jaar garantie van de fabrikanten. Bovendien zou ik willen zeggen dat de apparatuur onderworpen is aan de CE/EN71 norm.

Veelzijdig

Hierboven hebben we gezien dat trampolines gemaakt zijn om te vermaken en tegelijkertijd te trainen. Bij jump4fun, wordt dit concept goed en echt gerespecteerd. In werkelijkheid, de apparatuur werkt op al onze spieren en is niet schadelijk voor onze gewrichten. Hoewel het om sportuitrusting gaat, kunnen kinderen ze ook uitproberen, maar wel onder toezicht van een volwassene.

Hoge prijs

In dit artikel hebben we gezien hoe veilig en betrouwbaar jump4fun trampolines zijn. Hoe dan ook, deze hoge waarde wordt gerechtvaardigd door hun hoge prijs. Vergeleken met de modellen van andere concurrenten is deze apparatuur duur. Voor wie een beperkt budget heeft, zal er zeker een probleem zijn. In ieder geval wil ik zeggen dat dit kwaliteitsmaterialen zijn die ons een zeer goede deal zullen opleveren.

Online service niet bevredigend

Ondanks het feit dat de producten van jump4fun een jaar lang onder garantie staan, ontbreken enkele gebaren van zekerheid bij de fabrikanten. Het is inderdaad een echte schande dat zij geen beveiligde website hebben opgezet voor de promotie van haar apparatuur en voor eventuele technische bijstand aan klanten. Bovendien is dit merk nog onbekend in sociale netwerken, waardoor mensen sceptisch zijn om het te kiezen. Ik wil in ieder geval zeggen dat we trampolines van hoge kwaliteit krijgen, die het kopen meer dan waard zijn.

Dank u voor het lezen van dit artikel

Als vaste klant in de sportartikelenhandel besteed ik mijn tijd aan het testen van de uitrusting in onze winkel alvorens klanten te adviseren. Dit is waarom ik de producten van jump4fun kon testen. En na zorgvuldige inspectie, zijn mijn conclusies over dit merk vrij goed. Kortom, als u vragen of meningen hebt over het speelgoed, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via mijn e-mail info@agriworld.nl.

In de tussentijd kunt u uw indrukken over het artikel achterlaten door enkele commentaren of opmerkingen achter te laten.

Vergelijkbare berichten