De gekoppelde producten worden verkocht via de betreffende winkel.

Nadat je helder water hebt voorzien van een vijverfilter, kun je nu een kleine Waterpartij help zijn tuinvijver in een mum van tijd aan meer flair. En trouwens, het borrelende water voorziet de tuinvijver van veel zuurstof. Met de Solar Vijverpomp Agora-Tec AT-20W-BL je krijgt een praktische set die zo’n spektakel mogelijk maakt, tegelijkertijd eenvoudig te monteren is en geen externe voedingsbron nodig.

Lees hier meer over zonnevijverpompen: Zonnevijverpompen en het foto-elektrisch effect.

Stroomvoorziening via zonnepanelen


Het grootste voordeel van de zonnevijverpomp Agora-Tec AT-20W-BL is de stroomvoorziening via de meegeleverde Zonnepanelen. De zonnepanelen zijn voorzien van twee weerbestendige Aluminium frame Scherpe. Met een Vermogen van 20 watt de zonnepanelen drijven een pomp aan die 1350 l/u omhoog kan bewegen.


Waterpartij met waterfontein

Het rendement van de zonnepomp is voldoende om een 2,5 meter hoge waterfontein om te produceren. Om het water van de pomp naar het wateroppervlak te leiden, zijn er vier stijgbuizen, die aan de pomp kan worden bevestigd (afhankelijk van de waterdiepte). Daarnaast zijn er twee verschillende nozzle-bevestigingen. De essays beslissen over de Vorm van de waterfontein.

LED verlichting voor gezellige avonden

Als u uw vijver ’s avonds in volle glorie wilt ervaren, zult u genieten van de LED verlichting Verheug me. Zes witte LED-lampjes in een lichtring zorgen voor een romantische sfeer. Je kunt echter alleen met volle teugen van dit genot genieten als de accu overdag volledig heeft kunnen opladen.

Voordelen: batterij en timer

Zodat de pomp in de late avond of wanneer de lucht bewolkt is nog kan draaien, is er een batterij. De 12 volt accu slaagt er gemakkelijk in om individuele schaduwfasen te overbruggen. Is de lucht echter langere tijd bewolkt, dan stopt de pomp helaas met werken en begint het vrolijke spetteren van het water pas weer als de zon schijnt. Het goede aan deze set is echter dat je een Timer instellen kunnen. Zo kun je de timer zo programmeren dat de pomp maar tien minuten per uur draait. Daarnaast is de Uitgangsspanning verlaagd In dit verband is het belangrijk op te merken dat de Totale looptijd verlengd kan worden gebruikt.

  • 12V/ 6 uur
  • 18V/ 4 uur
  • 24V/ 2 uur

Vergadering

De fabrikant heeft een handleiding aan zijn set bevestigd, maar je hebt ze niet per se nodig om de zonnepomp te installeren. U steekt eenvoudig zoveel mogelijk stijgleidingen in de pomp, plaatst er de gewenste nozzlebevestiging op en sluit de pomp aan op het zonnepaneel. Zelfs wanneer u de stroomaansluitingen op elkaar aansluit, kunt u zelfs zonder gebruiksaanwijzing niet fout gaan. De installatie is dus heel eenvoudig.

>> Koopadvies: De juiste vijverpomp kiezen: kop- en pompcapaciteit

Resultaat

De zonnepomp Agora-Tec AT-20W-BL is niet per se een koopje, maar u bespaart met deze set ja ook de Elektriciteitskosten voor exploitatie, omdat de pomp wordt aangedreven door de zon. De meegeleverde batterij bruggen kort Slechtweerfasen gemakkelijk. Over het algemeen is de set van de fabrikant Agora-Tec een mooie aanvulling op elke tuinvijver en een absolute aankoopaanbeveling.

Beeldscherm

» Koop hier bij Amazon


Vergelijkbare berichten